miércoles, 4 de abril de 2018

2n BATXILLERAT ES PRESENTA A LA VIII MOSTRA AUDIOVISUAL JOSEP MAIXENCHS 2018 (1)

L'alumnat de Cultura Audiovisual de 2n de batxillerat s'ha presentat a la VIII Mostra Audiovisual Josep Maixenchs 2018. Aquesta Mostra pretén estimular l'interès dels estudiants pels mitjans audiovisuals, incentivar la creativitat, augmentar el coneixement dels estudiants sobre l'elaboració de productes audiovisuals, ampliar el ressò dels treballs vinculats amb el món de la comunicació generats a les aules i donar a conèixer la tasca feta a les escoles en l'àmbit audiovisual.

El primer projecte, Dóna el primer pas, és un espot publicitari creat per Dani Talarn, Ivette Lehmann i Jordi Estany. Tal i com ells mateixos expliquen "volem manifestar la discriminació racial i la discriminació de gènere. Per poder manifestar la discriminació racial hem volgut fer servir el joc dels escacs, ja que sempre es comença per les figures blanques; doncs en aquest cas hem començat per les figures negres.
Per poder fer referència a la discriminació de gènere, hem volgut fer que la dona fes el primer pas, movent la figura de color negre a càmera lenta per poder donar més importància al moviment.
Al final del vídeo hem posat dues petites frases per completar el missatge que volem transmetre.
La música també és molt important: hem escollit una instrumental de piano perquè és una música tranquil·la, que et fa reflexionar, i fa que el missatge et quedi més clar.
La imatge és en blanc i negre per donar seriositat al vídeo i ressaltar els contrastos dels colors blanc i negre.