miércoles, 27 de marzo de 2019

3 Treballs seleccionats a la Mostra d'Audiovisuals de l'Escola Pia

Des de l'assignatura de Cultura Audiovisual, s'han seleccionat 3 treballs per a la Mostra d'Audiovisulas d'Escola Pia Catalunya.

Es tracta de:

-L'espot publicitari Deixa la festa i ESTUDIA, elaborat per David Carbonell, Edu De la Rocha, Edu Michelena, Arnau Noheras i Biel Pujol. 
Segons els autors, "es tracta d’un projecte en el qual volem mostrar a les persones que si marxen de festa el seu rendiment acadèmic baixa. L'espot publicitari comença amb el protagonista estudiant, i decideix marxar de festa. Quan torna s’aixeca a les 8 del vespre i no té temps a fer res. L’examen és fàcil, però a ell li va malament i això és degut a les hores de festa que porta a sobre, juntament amb l’alcohol que ha begut.
El missatge que nosaltres volem donar als espectadors de l'espot és que deixin la festa mentre estiguis estudiant, sempre tens temps a fer el que vulguis, però en el moment en què ens trobem ( a punt d’acabar segon de Batxillerat ) és millor estudiar que marxar de festa amb els teus colegues".

Enllaç a youtube: https://youtu.be/qpAM3h2EQww


-L'espot publicitari Beure’n una més i no veure-la més, elaborat per Marc Castells, Manel Lamadrid, Janina Morell, Marc Roca i Sara Rodriguez. 

Segons els autors, "és un spot amb el qual intentem conscienciar sobre el perill i les conseqüències de consumir alcohol i conduir un vehicle sota els seus efectes. Volem mostrar que no és necessari sortir de festa per superar la tassa d’alcohol establerta, que una cervesa, unes copes de vi, un xupito… en un sopar són suficients per perdre el control del cotxe i perdre la vida a la carretera. A més, hem acabat mostrant que les persones que viuen (la seva parella en aquest cas) són els que ho passen realment malament amb la pèrdua d’aquella persona que no ha sigut prou conscient del que estava fent. Així doncs, a totes les persones que consumeixen alcohol i agafen un vehicle, tingueu en compte que a vegades beure una copa més et porta a no veure-la a ella, ni als teus estimats, mai més".


Enllaç a youtube: https://youtu.be/AGa49_aXZNE


-El VideoArt Supera't, elaborat per Nerea Amya, Claudia Arenas, Marta Fernandez, Mireia Ibañez i Jana Tardio.

Segons les autores "en aquest vídeoArt, el nostre projecte, podem veure un vídeo on es mostra l’esforç, la dedicació i la superació que es necessita per diverses metes del llarg de la vida d’un ésser humà.
Volem mostrar que gràcies a la dedicació i la constància que hi pots posar en fer alguna cosa, i voler arribar a algun final o un punt, tot es pot aconseguir, per això, supera’t.
I per tant, com bé diu el vídeo, quan deixes de somiar, deixes de viure.




Enllaç a youtube: https://youtu.be/NQLCHhHJRkA